PERIHAL BLOG FIEQ RAFI

Daisypath Happy Birthday tickers

Saturday, April 09, 2011

OIT 3 ORANG BUDAK.. JUM GADO JUM..!!!

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH..

Heyyo..!! Haha.. Aku rase masuk bulan empat nieyh makin rajin pulak aku masokkan entry baru.. Niey sumer berkat aku mendoakan diri sendiri supaye rajin menghUPDATE dari berfacebook.. Tapi yang penting aku masokkan entry baru nieyh bukan gune blog korang pon.. So diam..!! Haha.. Lupe plak na tanyer soklan.. Aper khabar kawan kawan saye.??? Ari nieyh saye masokkan entry baru seawal pukol 9.. Baekkan saye bangun awal awal..?? Dengan gigi ta bergosok.. Rambut cacak cacak ta bersikat.. Baju pon still pakai baju tido.. Then dengan hati bengang sebab ta dapat g TESCO coz na beli biskut OREO.. Tapi saye tetap na masokkan entry baru.. Kau ado..??? Ta hado kan.. So sile jealous dengan saye..

Kali nieyh bernada serious (*sile bayangkan muke saye muke serius).. Entry kali ini aku na bagitau yang aku rindu giler kat budak budak yang ader dalam pic nieyh.. Lamer seyh aku ta jumper dorang.. Yela.. Masing masingkan pandai.. Yang dua orang niey semua stok stok budak asrama jerk.. Sorang budak MRSM sorang budak sekolah SCIENCE.. Ookeyh.. Yang sorang nieyh bukan budak asrama.. Just budak sekolah biase.. But dier nieyh da pindah.. So ta sala kalau aku cakap aku rindu dier kan.. 

Bia aku show off siket muke muke yang dirindui.. Bia dierorang bangge dirindui oleh MAKHLUK TUHAN PALING COMEL macam aku.. Huahuahuahua (*gelak syaitonirrajim) Dan mereka yang dirindui itu adala...
IZZAH IZZATI MD SHAH
Nurafiqah Jamaludin
KHAIRUN AQILA BINTI LAMIN..
Aku juz na bagitau korang yang aku RINDUGILERNAMATI nan korang.. Izzah nan Eyka.. Biler hangpa sume na balik ruma..?? Engat lagi ker jalan na balik ruma or da ta engat.. Kau Awin..!! Biler na menjenguk kiterorang kat sinie..?? Kat sini bia la aku bagitau korang.. Aku da kawen tau.. nie partner aku..
NURSYAZLINDA..
Huahuahua.. Ookeyh.. Yang part aku da kawen tuh rekaan semate mate.. Gilo aku kawen ta ajak korang.. Mau korang boikot aku nanti.. Tapi yang part rindu aku ta tipu.. Keyh la.. Tuh jerk la na sampaikan kat budak bertige nie.. See u next entry..

ADIOS..!!

2 comments:

  1. *mENANGIS

    waaa... terharunya Kak Long!

    Nanti bila aku dah pakai motor idaman aku nuovo aku datang ehhh ..

    ReplyDelete
  2. Huahuahua..
    Terharu gapo nyer..
    :p

    ReplyDelete