PERIHAL BLOG FIEQ RAFI

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 20, 2011

AKU TETIBE RASE MACAM NA KAWEN PULAK TENGOK CITER NIE..=)

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH..

Pacik google punyer
Saper penah tengok citer nie.. Kalau pena kompem korang tau kan citer ni pasal aper.. Aku suke giler tengok citer nie.. Sebab budak budak dalam citer nie sumer cute cute jerk.. Yela.. Da namer pon INDENTICALLY TWIN.. Kalau sorang cute of coz la sumer cute rite..

Saper yang ta pena tengok citer nie meyh sini aku citerkan serba sedikit pasal REALITY SHOW nie.. Kisah bermula apabila si JON dan si KATE nie married.. Then da married tuh kompem la dapat anak rite.. First time dapat anak teros dapat TWIN.. Twin tuh diberi name CARA and MADELYN.. Tapi aku ta kompem la plak maner satu kakak maner satu adek rite..

Then JON & KATE decide.. Ookeyh.. Jum kiter try dapatkan sorang lagi anak.. Yela.. Anak first TWIN kan.. Maybe kuota dorang na 3 jela kot.. So da cube tuh  si KATE nie pon pregnant.. Maybe da rezki dorang sekali dapat teros 6 orang anak.. 3 GURLS 3 BOYS.. Namer budak budak tuh ALEXIS, HANNAH, LEAH, AEDEN, COLLIN nan JOEL.. Nie pic budak budak tuh..
Tenkiu pacik GOOGLE..!
Aku suke gile tengok kerenah budak budak nie.. Comel comel jerk sumer.. Innocent jerk muke kalau buat sala.. Maklom la budak budak.. But now PARENTS dorang da divorced meyh.. Aku ta sure la pasal aper kan.. Hal ruma tangge dorang.. Wat per aku na masok campo.. Kesian kat budak budak nie.. kecik kecik parents da seperate.. Tape la.. Janji happy.. But now rase nyer dorang buat story pasal KATE PLUS 8 plak.. Ta tau btol ker ta..
TENKIU AGAIN PACIK GOOGLE..!!
Time aku tengok citer nie tetibe ntah aku rase cam aku na kawen la pulak.. yela.. Tengok budak budak tuh macam always happy jerk.. Nak nak sekarang nie kan aku penganggor terhormat.. Better aku kawen rite.. Senang.. Makan pakai laki aku tanggong.. Tapi semestinyer la aku kena cari yang poket tebal rite.. Baru betol laki yang tanggong.. Da kawen nan orang kaye dapat anak pulak.. Ta paya da la jap g aku na menggedik gedik nan anak orang.. Menggedik gedik nan anak sendiri jerk.. LOL..!! Mood mengatal aku da meresap nampanyer.. Tapi ta pe la.. Sekali sekali rite.. 

Sekarang aku engat.. Aku na kawen teros.. Ta mau couple couple da.. Ta paya lagi aku wat dose da.. Yela.. Couple lamer lamer pon ta kompem korang nan couple korang naek pelamin rite.. Kalau na pon couple 2 3 bulan then kawen.. Tapi buat mase sekarang aku ta na kawen lagi.. Tunggu aku abes study dulu.. Then teros kawen then dapat anak.. Haha.. Manyak syiok ma.. Haha.. Adoi.. Da melampaui batas sangat aku punyer entry nie.. So better aku stop berhenti dulu..

Meet my future husband.. ONEW OPPA..!!
Dats all for today.. See u next entry.. Da.. 
Thanks for reading..
ADIOS..!

2 comments:

  1. Salam.jalan2 bw sini..:)
    Free2 jalan2 blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete
  2. Thanks sebab sudi jengok blog saye.. (^__^)

    ReplyDelete