PERIHAL BLOG FIEQ RAFI

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, March 10, 2011

BERPARTI DALAM KELAS..!!

DATE: 03.03.2011
VENUE: KELAS GROUP 3

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIWABARAKATUH..

Soklan pertama..
Sehat ka kalian kalian semua..??

Setelah sekian lamer ta menaip akhirnya aku kembali..
(*kelihatan teruja di situ ye..)
Lamer kot aku ta masok kan entry baru..
Ader la dalam sebulan ta lebih ta kurang rite..
Bukan aper derr..
Mase tuh ader tapi rajin tuh yang wa ta de tuh..

Arite.. Arite..
Seperti yang tertera pada tajuk diatas..
Aku na story pasal parti di dalam kelas..
But dun worry..
Parti yang dibuat bukan lah parti BUIH jauh sekali parti BANGSA BANGSA BERSATU (PBB) mahupun parti LIAR yang kerap berlaku sekarang..
Parti yang kita orang buat adalah meyambot bufday hari jadi (=.=?) lecture kita orang yag diberi nama MADAM IRMA atau aku lebih suke panggil KAK IRMA (*baru sweet sket.. agaga..)..

Bufday dier actually last week but aku yang cerdik lagi bijaksana nieyh malas na menghupdate last week so aku hupdate la this week..
Yeah..
Aku memang pemalas...
Sekian..

Ookeyh..
Actually na wat suprise macam yang ERIC LEONG selalu wat kat orang yang dier deko ruma tuh an..
But ta menjadi meyh..
Ader masala teknikal plak..
Timing sala..
Punyer la lamer na tunggu kak IRMA masok sampai cair habis la lilin dier ta masok masok jugak tuh..
Depression jerk kita orang..
Last last time kak IRMA masok lilin  th teros ta de api..
Sunggo mengecewakan(=.=")..

Kak Irma masok jerk kelas kita orang sambil tenga gelaba na cari solution camner na buat lilin tuh panjang balik kiteaorang pon jerit..
"SURPRISE..!!!" 
Putt.. Putt.. Putt...!!
(*sila bayangkan suasana parti ookeyh..)

Then berkumandang la plak takbir raya lagu "ALLAH SELAMATKAN KAMU"..
Sedap jugak suara kami group 3 nieyh rupe nyer an..
(*ampunkan dosa dosa kami Ya Allah..)
Pastu acara potong memotong pon bermula..
Bukan potong mende laen ookeyh..
Potong cake la derr..

So kalau acara potong memotong pon da bermula ini bermakne acara mengembong kan perot turut bermula.. 
Ooyeah..!!

Arite..
Next korang usha usha jerk pic yang berjaya dirakam..
Mempersembahkan..
(*munyik drum)

Wif Farhah


Mira wif Farhah

Mira, Me and Farhah

Yeah.. Cake...!!

Madam Irma a.k.a Kak Irma

Acara memotong..

Sebelom makan..

Selepas makan..

LEFT TO RIGHT:Pipit,Nora,Qila,Yelmi,Kak Irma,Me,Farhah,Mira

LEFT TO RIGHT:Nazirul,Nazreen,Wan,Kak Irma,Eddie,Izzul,Shazwan
SITTING:Faaiz,Hanif

Kak Irma cakap "Buat terbang..!!"

Gaya bebas

F4.. But mereka ta sehebat F4 BOYS OVER FLOWER.. =.='

Gaya bebas lagi

Luv la konon..


Cari perbezaan antara pic atas nan bawah..


Kak Irma cakap "Buat OTROMEN plak..!"


BUBYE..!!

Arite..
Dats all la for diz time..
Panjang umur aku tulis lagi..
Da..
ADIOS..!!

No comments:

Post a Comment